Info line:  0758.164.953

Ce inseamna Optimizare SEO?

Creare magazin online

Magazinul online a devenit extrem de rapid acel `must-have` fara de care o afacere conventionala nu-si poate atinge potentialul in afaceri. Dar, cum alegem ceea ce ne trebuie?

vezi detalii

Creare site

Exista doua tipuri de abordari in procesul de creare a unui site web, indiferent de profilul acestuia. Puteti alege ceea ce considerati ca vi se potriveste cel mai bine. Inainte de a lua o decizie este necesar sa analizati bine avantajele si dezavantajele fiecarei metode.

vezi abordari

Construirea unui site pas cu pas

In acest articol vom discuta despre construirea unui site pas cu pas din punct de vedere al beneficiarului.

despre construirea site-ului

Cu si despre magazin online

In acest articol vom discuta despre aplicatia tip magazin online, din punct de vedere al beneficiarului. Magazinul online este rezultatul evolutiei normale ale magazinelor traditionale ca raspuns la evolutia tehnologica in curs si mariri considerabile a numarului de utilizatori ai internetului precum si a vitezei in continua crestere a conexiunilor.

citeste despre magazin online

Avantajele Unui Website

Toata lumea vorbeste despre internet si din ce in ce mai des se aude remarca: "Daca nu esti pe Internet, nu existi". Dar nimeni nu vorbeste ce inseamna si ce implica a fi pe internet.

mai multe avantaje

Audit SEO

In cazul unui audit seo, expertii companiei noastre va ajuta in identificarea corecta a problemelor care impiedica site-ul dvs. in a avea o pozitionare buna in rezultatele organice.

despre audit seo

Optimizare seo

Nu lucram cu jumatati de masura astfel incat clientul sa fie nevoit sa sa plateasca suplimentar pentru ceea ce trebuia sa-i fie livrat standard. Cea mai dezastruoasa abordare este aceea de a cladi intai site-ul pentru ca apoi sa ne gandim la strategia de optimizare seo.

despre optimizare seo

Mentenanta Site

Aveti deja un site web? Doriti sa-i aduceti imbunatatiri? Nici o problema. Website Ieftin va ofera servicii de mentenanta site in functie de necesitatile dumneavoastra.

despre mentenanta site

Web Design

Website Ieftin nu vinde sau modifica template-uri. Imaginea ta este unica prin urmare beneficiaza de design web unic, individual. Website Ieftin crede in originalitate si creativitate.

despre design web

Ce inseamna Optimizare SEO?

despre optimizare seo ce inseamna optimizare seo?

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) defineste totalitatea actiunilor intreprinse asupra unei pagini web cu scopul de a-i manipula favorabil pozitia pe pagina de rezultate a motoarelor de cautare.

Scopul SEO este de a aduce trafic relevant catre pagina.

Actiunile SEO se impart in doua categorii:

 
  • SEO on site sau seo on page
  • SEO off site sau seo off page

SEO on site / seo on page

optimizare seo SEO on site insumeaza totalitatea actiunilor de optimizare aduse paginii, codului sursa, structurii si design-ului acesteia precum si asupra continutului.

Pentru a creea relevanta intre continutul paginii si cuvintele cheie care o definesc, se modifica tagurile meta, structura informationala a site-ului, cantitatea si calitatea link-urilor, imaginile, textul paginii care trebuie sa fie SEO friendly. Deasemenea se modifica structura URL-urilor folosind metode specifice de rescriere, metode care sunt prietenoase motoarelor de cautare. Metodele de rescriere a URL-ului fac ca acesta sa fie usor de memorat de catre un vizitator. Modificarile SEO on site, implica modificarea codului sursa a fiecarei pagini din website.
 

SEO off site / seo off page

SEO off site are ca scop obtinerea de referinte de pe alte site-uri catre site-ul optimizat. Actiunile SEO off cuprind inscrierea site-ului in directoare web, scrierea de articole de calitate pe blog/site, publicarea link-ului pe twitter, facebook si alte in retele sociale.

Deasemenea se pot efectua campanii de link-exchange, advertoriale si parteneriate strategice cu alte website-uri.

Procesul de optimizare seo este unul de durata, odata datorita faptului ca motoarele de cautare isi updateaza continutul greu (dureaza pana un anumit site este indexat), apoi, concurenta dumneavoastra face acelasi lucru. Timpul de optimizare depinde si de numarul total de rezultate pe segmentul cautat.

Daca cautarea a dat 1 milion de rezultate sa nu va asteptati sa ajungeti #1 foarte curand. Intr-un astfel de caz ar putea dura si peste 1 an.
Este important de stiut ca motoarele de cautare penalizeaza trisorii care folosesc metode neaprobate pentru a pacali robotii de cautare.

Daca pe moment pare sa dea roade, trisarea motoarelor de cautare nu merita riscul pe termen lung ajungandu-se pana la excluderea din rezultate a site-ului in cauza.
 

Ce este voie si ce nu?

optimizare seo Motoarele de cautare "indruma" dezvoltatorii de site-uri sa creeze pagini web fara a se lua in considerare existenta motoarelor de cautare; pagini avand continut unic, de calitate cu referinte de top.

Google, spre exemplu, recomanda utilizarea de link-uri bot-friendly (fara siraguri de parametri de sesiune, etc), sa se foloseasca site-map'uri, sa nu se foloseasca poze in loc de text, fiecare pagina sa aiba un link ca referer.

Ceea ce motoarele de cautare "omit" sa mentioneze este importanta presararii de cuvinte cheie, in mod inteligent in continutul paginii, constructia meta-tag'urilor, importanta link-urilor de pe alte site-uri si ce titluri anume trebuie sa contina ancorele din site.

Cei care aleg sa triseze, incearca sa abuzeze de algoritmii folositi de botii motoarelor de cautare. Se creeaza astfel pagini false doar pentru boti sau pagini doar cu cuvinte cheie, domenii pe care se afla o singura pagina incercadu-se obtinerea de referinte pentru site-ul sursa, link-uri si text vizibil doar robotilor de cautare, ferme de link-uri etc.
Desi aceste tehnici dau rezultate incredibile pe termen scurt, pot fi oricand descoperite, site-ul fiind penalizat sever sau chiar exclus cu totul din motorul de cautare.

Procesul de optimizare seo incepe de la stadiul de proiectare a site-ului si nu se termina niciodata.

Cere acum o oferta de pret pentru servicul optimizare seo oferit de noi!

Ce inseamna Optimizare SEO?
articolul are rating 1 insumand 295 voturi295 voturi
voteaza Ce inseamna Optimizare SEO? voteaza Ce inseamna Optimizare SEO?  
 

Web Design

Website Ieftin nu vinde sau modifica template-uri. Imaginea ta este unica prin urmare beneficiaza de design web unic, individual. Website Ieftin crede in originalitate si creativitate.

Web Development

Website Ieftin nu lucreaza cu template engine-uri sau diverse framework-uri gratuite care mai apoi sunt modificate pentru a servi scopul propus. Framework-uri precum Smarty, Drupal sau Joomla vin cu diverse dezavantaje. Noi nu facem clone development, noi facem web development. Oferim solutii individuale si originale pentru ca fiecare proiect este unic.

Consultanta Gratuita

Website Ieftin ofera consultanta gratuita premergatoare si in timpul dezvoltarii oricarui proiect. Echipa Website Ieftin ajuta clientul in a identifica cea mai buna solutie in toate aspectele si stadiile dezvoltarii proiectului. Expertii nostrii intrevad din timp "capcanele", eventualele imbunatatiri si completari, ori situatii care pot duce la blocaje in workflow-ul fiecarui proiect.