Info line:  0758.164.953

Web Development 2015

Creare magazin online

Magazinul online a devenit extrem de rapid acel `must-have` fara de care o afacere conventionala nu-si poate atinge potentialul in afaceri. Dar, cum alegem ceea ce ne trebuie?

vezi detalii

Creare site

Exista doua tipuri de abordari in procesul de creare a unui site web, indiferent de profilul acestuia. Puteti alege ceea ce considerati ca vi se potriveste cel mai bine. Inainte de a lua o decizie este necesar sa analizati bine avantajele si dezavantajele fiecarei metode.

vezi abordari

Construirea unui site pas cu pas

In acest articol vom discuta despre construirea unui site pas cu pas din punct de vedere al beneficiarului.

despre construirea site-ului

Cu si despre magazin online

In acest articol vom discuta despre aplicatia tip magazin online, din punct de vedere al beneficiarului. Magazinul online este rezultatul evolutiei normale ale magazinelor traditionale ca raspuns la evolutia tehnologica in curs si mariri considerabile a numarului de utilizatori ai internetului precum si a vitezei in continua crestere a conexiunilor.

citeste despre magazin online

Avantajele Unui Website

Toata lumea vorbeste despre internet si din ce in ce mai des se aude remarca: "Daca nu esti pe Internet, nu existi". Dar nimeni nu vorbeste ce inseamna si ce implica a fi pe internet.

mai multe avantaje

Audit SEO

In cazul unui audit seo, expertii companiei noastre va ajuta in identificarea corecta a problemelor care impiedica site-ul dvs. in a avea o pozitionare buna in rezultatele organice.

despre audit seo

Optimizare seo

Nu lucram cu jumatati de masura astfel incat clientul sa fie nevoit sa sa plateasca suplimentar pentru ceea ce trebuia sa-i fie livrat standard. Cea mai dezastruoasa abordare este aceea de a cladi intai site-ul pentru ca apoi sa ne gandim la strategia de optimizare seo.

despre optimizare seo

Mentenanta Site

Aveti deja un site web? Doriti sa-i aduceti imbunatatiri? Nici o problema. Website Ieftin va ofera servicii de mentenanta site in functie de necesitatile dumneavoastra.

despre mentenanta site

Web Design

Website Ieftin nu vinde sau modifica template-uri. Imaginea ta este unica prin urmare beneficiaza de design web unic, individual. Website Ieftin crede in originalitate si creativitate.

despre design web

Web Development

despre web development

Majoritatea firmelor de web development lucreaza cu framework-uri gratuite, modificandu-le pentru a atinge scopul final. Avantajele implementarii personalizate in web development sunt nenumarate si vin mai ales din faptul ca structura este decisa de aplicatia in sine. Astfel, o solutie individuala este implementata in functie de cerintele de proiect, fiecare modul din care este alcatuita, are un scop determinat.

Nu vindem site-uri gratuite la supra pret!

clone developmentMajoritatea website-urile existente pe online, sunt, in esenta gratuite. OpenCart, Wordpress, Joomla, Drupal, Prestashop sunt gratuite si pot fi downloadate si exploatate absolut gratuit. In acest sens, pentru a reduce cheltuielile si mai ales din cauza lipsei de cunostinte in domeniu al clientilor, majoritatea firmelor de web development apeleaza la astfel de aplicatii fara insa a oferi un pret corespunzator. In cele mai multe cazuri clientul plateste web development si primeste clone development.
Strategia utilizata de asemenea companii este bazata pe castiguri rapide deoarece majoritatea aplicatiilor sunt doar modificate la nivel de aspect. Mai mult decat atat, in multe cazuri functionalitati sunt dezactivate intentionat existand o strategie de livrare a proiectelor incomplete in scopul semnarii unor contracte de mentenenta lunare pe niste sume deloc neglijabile.

Website Ieftin nu are preturi ascunse !

Activitatea noastra nu se bazeaza pe obtinerea de castiguri rapide prin livrarea unor proiecte mediocre doar pentru a mai incasa o suma de bani. Noi nu facem web development doar ca sa ne laudam ca am mai facut un website!

Clientul este tinut la curent si este informat corect si concret astfel incat deciziile care trebuie sa le ia in ceea ce priveste dezvoltarea sa fie in interesul livrarii unui proiect profesional.

web development : creativitate originalitate rezultate

Dezavantajele modificarii unor solutiilor gratuite :

Lista dezavantajelor in ceea ce priveste utilizarea acestor solutii gratuite precum OpenCart, Joomla, Drupal, Prestashop, include:

 
  • aplicatia incarca diverse module si sectiuni de cod fara ca acestea sa fie necesare pentru afisarea paginii. Acest lucru afecteaza in mod direct timpul de incarcare.
  • calitatea codului: La implementarea unei solutii personalizate exista un control total asupra calitatii si cantitatii codului scris. Fara a intra in detalii tehnice amanuntite, calitatea codului este unul din factorii de departajare care face parte din algoritmul de indexare a motoarelor de cautare. La majoritatea framework-urilor pagina este un amalgam de cod si text, diverse librarii de javascript, stiluri CSS declarate in-line precum si alte astfel probleme care, desi la prima vedere par minore, prin numarul lor mare reduc din potentialul de promovare al paginii.
    Este amuzant precum la anumite website-uri in pagina apare notificarea web development XHTML Valid insa pagina validatorului se deschide listand complet opusul!
  • gauri de securitate: locul unde se afla Sectiunea de Administrare este unanim cunoscut si imposibil de schimbat! Aplicatia este utilizata precum este, majoritatea sunt vulnerabile la atacuri de tip XSS. Corectarea problemelor intra in conflict cu insasi scopul alegerii unei astfel de solutii: timpul. Capcana principala in care cade clientul este acel contract de mentenanta platit lunar, care, in esenta este utilizat exclusiv doar pentru bug fixing.
  • sectiune de administrare stufoasa si neprietenoasa cu utilizatorii neexperimentati in tehnologiile web. Fiecare website profesional poseda o sectiune de administrare prin intermediul careia beneficiarul poate gestiona informatiile care alcatuiesc website-ul. Aplicatiile web dezvoltate de Website Ieftin, beneficiaza de o Sectiune de Administrare personalizata, functionalitatile acesteia fiind dezvoltate in comun acord cu necesitatile de proiect.
  • compatibilitate scazuta cu directia de evolutie a site-ului: solutiile gratuite sunt solutii de moment. Website-urile evolueaza, cresc! Nu de putine ori, peste 6-8 luni dorim dezvoltarea unor functionalitati personalizate pentru care nu exista compatibilitate in cadrul site-ului existent tocmai din cauza rigiditatii aplicatiei. Aceasta stare de fapt poate duce la nevoia de a reconstrui o mare parte a aplicatiei, adica resurse consumate aiurea. In mod evident, clientul plateste -nu agentia web care a livrat un astfel de produs limitat.
  • compatibilitate scazuta cu browserele web. Daca aplicatia functioneaza bine pe calculatorul clientului asta nu inseamna ca va functiona corect pe monitoarele tuturor vizitatorilor!! Daca 15% din traficul lunar vine de la utilizatori posesori de Internet Explorer 7.0 i-ar paginile site-ului nostru nu sunt compatibile cu acest browser mai are rost sa ne intrebam de ce site-ul nu are rezultatele planificate??
 

Website Ieftin nu livreaza proiecte incomplete in scopul "agatarii clientului" pentru un contract de mentenanta lunar !

web development O aplicatie dezvoltata in baza unui web development calitativ nu necesita contract de mentenanta deoarece nu avem ce repara.
Astfel dumneavoastra va veti putea indrepta eforturile doar in promovare si identificarea unor strategii corespunzatoare de maximizare a profiturilor. Noi vom sta alaturi oferindu-va consultanta gratuita in acest sens.

Aplicatie personalizata nu inseamna haos!
Website Ieftin lucreaza in mod OOP (Object Oriented Programming), scalabil si, cel mai important, punand un accent pe simplitate si garantia rezultatelor!

Website Ieftin executa web development, nu clone development !


Web Development
3044 vizualizari, 1643 unici.
 

Articole recomandate


Site de Organizatii

Scopul unui site de organizatii este sa expuna domeniul de activitate persoanelor interesate oferindu-le acestora diverse functionalitati de comunicare.

Site Corporate

Majoritatea companiilor de pe piata au ca modalitate de comunicare cu publicul un site corporate. Acest tip de website faciliteaza comunicarea imaginii companiei, a serviciilor sau produselor oferite de aceasta, precum si diverse informatii legate de companie.

Site Comercial

Este pe departe cel mai raspandit tip de website. Un site comercial reprezinta o aplicatie web-based prin intermediul careia o companie isi pune la vanzare produsele sau serviciile oferite.